, , , , , , , ,

Γενική Παρουσίαση

 , , , , , , , ,

 , , , , , , , , , , , , , ,


Φίλτρα νερού

Διαθέτουμε ανταλλακτικά για οποιοδήποτε τύπο φίλτρου νερού κυκλοφορεί στην Ελληνική αγορά.

Έγκριση από το IΔΟΘΕ (Ινστιτούτο Διατροφολογίας).

Γιατί το νερό είναι το κυριότερο συστατικό από το οποίο αποτελούμαστε σε ποσοστό μεγαλύτερο από 75% και καταναλώνουμε με όλες μας τις τροφές, μέσα στο φαγητό μας, σκέτο, μέσα στον καφέ, τους χυμούς και τα ροφήματα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο αέρας και το νερό ενοχοποιούνται για το 80% των ασθενειών σήμερα. Πρέπει λοιπόν να το αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη προσοχή.

Η λύση του εμφιαλωμένου που διαδόθηκε τα προηγούμενα χρόνια δεν έδωσε μακροχρόνια λύση μια και τα προβλήματα είναι πολλά π.χ. στασιμότητα για μακρύ χρονικό διάστημα, μέσα σε ένα φθηνό , διάφανο πλαστικό μπουκάλι. Συχνά εκτεθειμένο στην ζέστη, στον ήλιο και γενικά σε συνθήκες ακατάλληλες για την φύλαξη του. ( Το εμφιαλωμένο νερό όπως αναφέρεται και πάνω σε κάθε φιάλη πρέπει να διατηρείται σε σκιερό μέρος σε θερμοκρασία κάτω από 18οC. Για τον απλό λόγω του ότι σε διαφορετική περίπτωση αλλοιώνεται. Στην πράξη δεν τηρούνται καθ΄ όλη την διάρκεια της διακίνησης και αποθήκευσης με αποτέλεσμα να εκφράζονται υπόνοιες από τους επιστήμονες ότι συχνά πίνουμε αλλοιωμένο νερό (βρώμικα ιόντα κ.τ.λ.).

Στην άλλη μεριά το νερό του δικτύου έχει ενδεχομένως στο πέρασμα του παρασύρει σκουριές, σκοτωμένα μικρόβια και μικροοργανισμούς που το χλώριο σκότωσε άλλα δεν αφαίρεσε. Αλλά και το ίδιο το εναπομείναντα χλώριο που και αυτό έχει επανειλημμένα ενοχοποιηθεί (έμμεσα και άμεσα) για πολλά από τα προβλήματα υγείας που βασανίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο και βρίσκονται όπως δείχνουν οι στατιστικές σε διαρκεί αύξηση. (στειρότητα, καρκίνος, γαστρεντερικά κ.ά.)

Η λύση λοιπόν είναι μια και σωστή, ένα σωστό σύστημα καθαρισμού νερού. Και το σωστό είναι αυτό που είναι για το δικό μας νερό. Αυτό που βγαίνει από τη βρύση μας. Η εταιρεία μας ελέγχει δωρεάν το νερό στη βρύση σας και σας προτείνει το κατάλληλο φίλτρο. Για να κρατά τις προσμίξεις και ν΄ αφήνει όλα τα μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα ωφέλιμα ανόργανα συστατικά του νερού να περάσουν ανενόχλητα.

Το νερό είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με την αντίστοιχη σοβαρότητα. Μια και θα ασχοληθούμε μια φορά και αυτό θα έχει αποτελέσματα πολύ σημαντικά στο να προστατεύσει και να θωρακίσει την υγεία μας.

Τι πιο σπουδαίο από το να ασχολούμαστε με την υγεία μας για να διαφυλάττουμε και να την προστατεύουμε και όχι απλά να ευχόμαστε σ΄ αυτήν;

 

 , ,         , ,        , ,

FiltraNerou.gr | Εταιρεία | Γενική παρουσίαση
Εμφιαλωμένο νερό | Νερό βρύσης | Άρθρα
Φίλτρα | Ψύκτες | Σημεία πώλησης